Thursday, 23 April 2009

Jezelf laten kennen

Ik realiseerde me dat ik niet precies weet wat de uitdrukking ‘jezelf (niet) laten kennen’ betekent. Deze uitdrukking kwam laatst voorbij in een gesprek en dus besloot ik de betekenis op te zoeken. Ik kan in mijn woordenboeken gaan duiken, maar de kans op succes is klein. Nee, ik ga het googlen. Dat doe ik altijd met Engelse woorden en uitdrukkingen. De eerste paar hits zijn altijd van een woordenboek en daar staat de betekenis in uitgelegd. Dus typ ik in Google ‘jezelf laten kennen’ en krijg ik dit als eerste hit: http://www.femerotica.nl/masturbatie/! Ik had al zo’n vermoede dat ik daar niet zou vinden wat ik zoek, maar ging toch even kijken. En daar ontdekte ik dat veel vrouwen in plaats van een vibrator een … elektrische tandenborstel gebruiken! Hele enthousiaste reacties allemaal! Het is nog nooit in me opgekomen dat ding voor iets anders dan tandenpoetsen te gebruiken. Hmmm…

A little jewel from Extremely Loud & Incredibly Close (I am more than halfway through): “You cannot protect yourself from sadness without protecting yourself from happiness.”

One of the pictures by Aadt I like:
Little man by Aadt

And I found this hilarious song by Lars Hollmer:

UNAFFAIR - Lars Hollmer
The woman sneezes in the beginning and the man falls asleep halfway? What an unaffair indeed!

Trivia: I have no vibrator.

7 comments:

 1. Poets je nu je tanden voor of na het masturberen?

  NICE picture ;-)

  ReplyDelete
 2. De vraag is: waar denk JIJ aan als je je tanden aan het poetsen bent?

  ReplyDelete
 3. Masturberen!.....overigens poets ik nog gewoon "handmatig"

  ReplyDelete
 4. Tja, alles moet tegenwoordig in combinatie he. Eerst hadden we de telefoon met vibrator en toen ook nog de fotocamera (lekker (en) makkelijk :) )..... Nu bij de tandenborstel in ... scheel in ieder geval wel batterijen :)

  En nu, een vibrerende telefoon met tandenborstel?

  ReplyDelete
 5. Nagekomen conclusie: je trivia klopt niet ;P

  ReplyDelete
 6. Zo'n telefoon met tandenborstel zou eigenlijk wel erg handig zijn. Stel dat je onverwachts een one-night-stand hebt? Dan kun je 's ochtends wel je tanden poetsen! ;)

  ReplyDelete
 7. En ook makkelijk zonder de one-night-stand ;)

  ReplyDelete

Search This Blog